Terug naar Project

Boerderijwoning met rieten kap - nieuwbouw

Op de plaats van de oorspronkelijke schuur wordt deze riante en eigentijdse boerderijwoning gerealiseerd. Stoer en elegant met alle luxe die je van een exclusieve woning verwacht. De buitenkant krijgt een fraaie rieten bedekking. Ook deze boerderij heeft een dubbele carport. En dit alles is gelegen op een zeer groot perceel van 1.587 m2 voor een ongeëvenaarde woonervaring.

Via de entree aan de voorzijde kom je binnen in de ruime hal met garderobe en toiletruimte. Loop je door dan kom je in de leefkeuken die grenst aan de achtertuin. Vanuit de eethoek kijk je door de grote schuifpui mooi uit over de achtertuin. Grenzend aan de leefkeuken vind je een grote slaapkamer met badkamer wat de woning levensloopbestendig maakt. De handige bijkeuken geeft toegang tot de tuin. In de deels afgeschermde speelkamer kunnen de kinderen spelen of je creëert hier een kantoorruimte om prettig vanuit huis te werken. De woonkamer staat door de grote raampartijen en schuifpui in goede verbinding met de ruimte buiten. Onder de rieten kap kun je buiten een sfeervol terras creëren. Zo krijg je een optimale en beschermde beleving van het buitenleven. Deze boerderijwoning heeft een prachtige dubbele woonlaag door de unieke vide met dakvensters boven de study en slaapkamer! Zo wordt de beneden- en bovenverdieping op speelse wijze met elkaar verbonden en zorgt het voor extra ruimte en daglicht. Van de drie kamers op de eerste verdieping beslaat de grootste kamer de hele breedte van de woning. Het glazen dak geeft je schitterend uitzicht op de sterrenhemel. De ruime badkamer biedt mogelijkheden voor een inloopdouche, dubbele wastafel en een heerlijk ligbad. Ook vind je op de eerste verdieping een was- en techniekruimte en een apart toilet. Waar vroeger de oude gebinten stonden komen eiken spanten. Dit geeft een bijzondere sfeer dat luxe uitstraalt en zorgt voor een uniek interieur. Daarnaast voldoet de woning aan de huidige BENG eisen en wordt deze voorzien van een bodemwarmtepomp en PV-panelen op de berging.

Zoek je een heerlijk lichte woning op een prachtige plek in de natuur, met alle rust en ruimte om je heen? Dan is deze luxe woonboerderij echt iets voor jou.

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom Eigendom

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
2 - 1.587 m2 203 m2 3 850 m3 Verkocht