D'n Hertog

Valkenswaard - Valkenswaard
Toekomstig aanbod

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de Maastrichterweg in het centrum van Valkenswaard wordt ons vernieuwende woonzorgconcept gerealiseerd met 52 huurwoningen.
D’n Hertog
In het centrum van Valkenswaard aan de Maastrichterweg nummer 11, wordt een prachtig nieuw woonzorgconcept gerealiseerd.

Welkom bij D’n Hertog. Een woonhof met in totaal 52 studio’s, twee- en driekamerappartementen voor senioren met een zorg- en/of welzijnsvraag. Het project is voorzien van toekomstbestendige huurwoningen. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke faciliteiten waar u met uw medebewoners kunt vertoeven. Heeft u nu of in de toekomst zorg nodig? Dan hoeft u niet meer te verhuizen. Zorg is 24 uur per dag aanwezig en kan bij u thuis worden verleend.
Voor meer informatie en interesse ga naar de projectwebsite www.dn-hertog.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
D'n Hertog
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Valkenswaard.

Aanmelden