Valkenswaard - Hofstraat

Valkenswaard - Valkenswaard
Actueel aanbod

€ 556.000,- tot € 571.000,-

Over dit project

Heb jij interesse in één van de woningen in de Hofstraat? Dan kun je je vanaf nu concreet digitaal inschrijven via jouw persoonlijke account. Alle verkoopdocumenten zijn te downloaden zoals de prijslijst, meerwerklijst en technische omschrijving.

Op een mooie locatie in het centrum van Valkenswaard worden deze vier levensloopbestendige woningen gerealiseerd.

Het project bestaat uit 4 sfeervolle woningen met woonoppervlaktes van circa 155 m² GBO. De woningen zijn in basis voorzien van 3 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan 1 slaapkamer en 1 badkamer zich op de begane grond bevinden. Door de flexibele indelingsmogelijkheden kun je de woning volledig naar eigen smaak maken. Daarnaast beschikken alle woningen over een eigen inrit inclusief carport. De percelen variëren van circa 200 tot 234 m².

Interesse?
Ga naar de projectwebsite www.hofstraatvalkenswaard.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Valkenswaard - Hofstraat
Woningen
0 van 4 beschikbaar
Prijs
€ 556.000,- tot € 571.000,-
Type woningen
Geschakeld, Overig

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Valkenswaard.

Aanmelden