Valkenswaard - Villa Nobilis

Valkenswaard - Valkenswaard
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Op Villa Nobilis woon je niet zomaar, daar leef je te midden van historie. Omgeven door eeuwenoude bomen die ver verstreken tijden en een rijke geschiedenis ademen. Een plek waar je jezelf trots en nederig tegelijk voelt.

Villa Nobilis kent een rijke geschiedenis. Te midden van groene reuzen werd hier ooit de weelderige villa gebouwd van de directeur van de Valkenswaardse sigarenfabriek Willem II. Het natuurrijke gebied ligt er echter al ruim twintig jaar stilletjes bij.

Tot nu. Het terrein wordt momenteel ontwikkeld tot exclusief woongebied en zal plaats bieden aan 11 ruim bemeten bouw kavels. Kavels waarop een woondroom werkelijkheid kan worden.

De ontwikkelaar
Villa Nobilis wordt ontwikkeld door SDK Vastgoed, een onafhankelijk ontwikkelaar met veel aandacht voor detail en oog voor de ruimte van morgen. SDK Vastgoed is onderdeel van het VolkerWessels-concern en ontwikkelt projecten voor eigen rekening en risico, in opdracht van gemeenten en corporaties, of in samenwerking met verschillende partijen.

Kijk voor meer informatie op www.villanobilis.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Valkenswaard - Villa Nobilis
Koopwoningen
11
Type woningen
Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Valkenswaard.

Aanmelden