Lage Heide

Valkenswaard - Valkenswaard
Actueel aanbod

€ 110.000,- tot € 635.000,-

Over dit project

HET PROJECT
In Lage Heide worden in totaal circa 330 woningen gebouwd. Hiervan worden 250 woningen projectmatig ontwikkeld en verkocht en 80 kavels uitgegeven als bouwkavel.
Binnenkort starten we met de verkoop van Blauwspar III, De Zilverlinde en Mgr. Smetsstraat. Deze deelplannen bevatten twee-onder-één-kapwoningen, vrijstaand-geschakelde woningen, boerderijwoningen en een monumentale boerderij en schuur die herontwikkeld worden naar 2 luxe boerderijwoningen.

DE LOCATIE
Ben je op zoek naar rust, ruimte en natuur, zonder afgelegen te wonen? Wil je het comfort van een nieuw duurzaam gebouwd huis, wat toch een authentiek dorps en landelijk karakter uitstraalt? Misschien is wonen in de Lage Heide dan iets voor jou. Lage Heide is een nieuwbouwproject, gelegen in Dommelen. Je wordt omringd door natuur en woont toch dichtbij de gezellige historische dorpskern van Dommelen en het bruisende centrum van Valkenswaard.

Geïnteresseerd? Schrijf je dan nu in www.lageheide.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lage Heide
Koopwoningen
330
Prijs
€ 110.000,- tot € 635.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Geschakeld, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Valkenswaard.

Aanmelden